Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MINI Cabrio Electric.

MINI Cabrio Electric kan for tiden ikke bestilles til nyproduktion. Kontakt venligst din nærmeste MINI-forhandler, eller besøg ONLINE STORE for at se nye og leveringsklare MINI, der er tilgængelige for køb.

DEN FØRSTE FULDT ELEKTRISKE MINI CABRIO.

FEEL THE FLOW. Fremtiden med bilkørsel på 100 % el er her. For at fejre 30-års-jubilæet for den succesfulde MINI Cabrio lancerer vi nu den første af sin slags – den fuldt elektriske MINI Cabrio.

Det vil være en helt ny oplevelse for dine sanser at køre i den fuldt elektriske MINI Cabrio, som kun bliver produceret i 999 eksemplarer. Her får du rendyrket køreglæde i cabrioletformat – helt uden motorlyd. De eksklusive detaljer fra bagagerummet til motorhjelmen giver bilen en umiskendelig stil. Og med den klassiske gokartfølelse, som MINI er kendt for, vil du få en spændende køretur – hver gang.

Følg med på MINIs rejse mod en helt elektrisk fremtid. Velkommen til elektrisk køreglæde under åben himmel!

184 hk | 0-100 km/h: 8,2 s | 201 km kilometers elektrisk rækkevidde (WLTP)

HØJDEPUNKTER

HØJDEPUNKTER – INDVENDIGT DESIGN

SPECIFIKATIONER

 • Valg af indhold

  UDVENDIGT: INTERIØR: FUNKTIONER:  
  LAK I ENIGMATIC BLACK ELLER WHITE SILVER SPORTSRAT I NAPPALÆDER RATVARME MINI HEAD-UP DISPLAY
  17'' MINI ELECTRIC POWER FÆLGE I GENANVENDT ALUMINIUM SPORTSSÆDER  SÆDEVARME FORAN MINI NAVIGATIONSSYSTEM
  DETALJER I PIANO BLACK ELLER RESOLUTE BRONZE LÆDERINDTRÆK I MINI YOURS-DESIGN I CARBON BLACK BAKSPEJL MED AUTOMATISK NEDBLÆNDING eDRIVE-TJENESTER
  SORTE SIDESPEJLE PIANO SVART OVERFLADER PARKERINGSHJÆLP APPLE CARPLAY
  STOFKALECHE I MINI YOURS-DESIGN MED UNION JACK-MØNSTER BAGGRUNDSBELYSNING ADAPTIV FARTPILOT (ACTIVE CRUISE CONTROL) TRÅDLØS OPLADNING AF MOBILTELEFONER
      FØRERASSISTSYSTEMER (VOGNBANESKIFTASSISTENT ETC.) KOMFORTÅBNING
      BAKKAMERA  
         

   

 • Kapacitet

  SÆDER 4
  BAGAGERUMSVOLUMEN 160 L
  DØRE 2
 • Udvendige mål

  LÆNGDE 3 850 mm
  BREDDE 1 727 mm
  HØJDE 1 427 mm
  AKSELAFSTAND 2 495 mm
 • Drivlinje og miljø

  ELEKTRISK RÆKKEVIDDE km/opladning (WLTP) 201 
  ELFORBRUG kWh/100 km (WLTP) 17,2 
  0-100 KM/T 8,2 s
  YDELSE HK 184 
  CO2-udledning g/km (WLTP)
  DC-OPLADNING MED 50 KW 0-80% ~ 35 MIN
  AC-OPLADNING MED 11 KW 0-80% ~ 2,5 T  

   

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperatur på 23°C samt efter forudgående kørsel. Desuden kan lade-tiderne afvige afhængig af lade-forhold og brugsadfærd.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr.  De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

MERE OM AT KØRE ELEKTRISK

Læs gerne mere om elbiler eller uddyb din viden om opladningrækkevidde og MINI CHARGING – sømløs opladning af din MINI.

NEM OPLADNING.

Ladedækslet er placeret samme sted som i benzinudgaven. Du kan både bruge offentlig AC-opladning og hurtige DC-opladere (med de forskellige kabler, som følger med bilen).

OPLADNING HJEMME.

MINI FLEXIBLE CHARGER INKL. HUSHOLDNINGSSTIK.

MINI Flexible Charger er en mobil oplader, der kan bruges til enkeltopladning via en almindelig stikkontakt og har derefter en maksimal opladningskapacitet på 1,4 kW (6 A). Adaptere til opladning i andre stikkontakter fås som ekstraudstyr fra din MINI partner.

OFFENTLIG OPLADNING.

MINI CHARGING CARD & LADEKABEL.

MINI Charging Card og ladekablet medfølger ved levering af bilen og giver adgang til det stadig voksende, offentlige ladenetværk for MINI Charging. Dermed kan du nemt finde og bruge offentlige ladestandere hos forskellige udbydere via navigationssystemet eller din smartphone – til fordelspriser. Læs mere på mini-charging.com

MINI Cooper SE - vridmoment & hästkrafter

SUPERCHARGED.

Ved trafiklys er det ikke kun hestekræfter (hk), der tæller, men det drejningsmoment (Nm), som er til  rådighed. Den helt elektriske MINI giver dig det fulde drejningsmoment, øjeblikkeligt. Hvorimod en benzinmotor er nødt til at opbygge motorkraft for at generere drejningsmomentet og dirigere denne kraft gennem transmissionen til hjulene.

LIMITED EDITION

I sommeren 2022 præsenterede MINI den første prototype på en fuldt elektrisk cabriolet. Efter en utroligt god modtagelse går MINI videre med en mindre produktion.

Læs mere om den fuldt elektriske MINI Cabrio i vores pressemeddelelse.

Læs mere om den fuldt elektriske MINI Cabrio på mini.com.

* Alle oplyste priser er vejledende priser fra BMW Northern Europe AB. Den enkelte forhandler har lov til at sætte sin egen pris.