Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI COOPER SE

Essential

Ved at tilføje udstyrsniveauet "Essential” gør du din MINI mere personlig og får alt det grundliggende, du ønsker i en bil, såsom komfortåbning, PDC bagerste parkeringshjælp, bakkamera, smart og stilfuldt lyssystem med velkomstlys, læselys og godt oplyste spejle i solafskærmningen, Connected Media med 6,5” berøringsskærm, tilsluttet navigation via MINI Connected med Real Time trafikinformation og meget mere.

MINI COOPER SE

Maximise

Med Maximise-pakken får du en MINI med en attitude som gør dig synlig og med en teknik, der indebærer at du kan opretholde kontakten med omverdenen under kørslen. Udover alt udstyret fra Essential og Experience, får du nu panorama glastag, et rigtig flot interiør i høj kvalitet med MINI Yours læderbeklædning, MINI Yours rat og andre gennemtænkte detaljer samt mulighed for et eksklusivt valg af lak og fælg såsom den nye smukke farve Enigmatic Black.

MINI COOPER SE

Experience

Udstyrsniveauet ”Experience” indeholder udstyr, som gør din MINI endnu mere sportslig og tiltalende. Du får alt udstyret fra “Essential” plus smarte tilføjelser som adaptive LED-lamper, parkeringshjælp, MINI Headup Display, Harmon Kardon-højttalere, MINI Navigation med MINI Connected og 8,8” skærm, MINI Yours interiør Illuminated, der muliggør oplyst panel i kupéen, som både øger trivslen og gør det mere behageligt ved mørkekørsel samt flere andre smarte og stilfulde funktioner.

DEN FULDT ELEKTRISKE MINI.

MINI COOPER SE

Den nye MINI Electric varetager ikke kun MINI-designet fra vores ikoniske 3-dørsmodel. Det er fyldt med årtier af gode ideer, udfordrende design, spørgsmålstegn og et ønske om at skabe kreative løsninger til det moderne byliv. Med den nye MINI Electric får du mere end en almindelig opladelig bil. Du får en bil, som er fyldt med et drive, der konstant bringer dig fremad.

Det er bare alt, hvad du elsker ved MINI og lidt til.

Opladning

HJÆLPE MED AT REDDE JORDEN, KAN SPARE DIG PENGE.

Hvis det gøres på den rigtige måde, kan elektrisk mobilitet være til gavn for miljøet, og have en positiv indvirkning på din tegnebog.

Den fuldt elektriske MINI-transmission består af langt færre arbejdende dele end en forbrændingsmotor. Det betyder, at der følgelig er færre dele, der skal repareres eller udskiftes over tid.

Din fuldt elektriske MINI konverterer bremseenergi til elektricitet ved at bruge sin motor som generator og sender lidt strøm tilbage i dit batteri, hver gang du bremser.

Denne såkaldte regenerative bremsning sparer også skivebremserne og forhindrer dannelse af fine støvpartikler forårsaget af slid på bremseskiverne.

 

GO ELECTRIC

SUPERCHARGED.

Ved trafiklys er det ikke kun hestekræfter (hk), der tæller, men det drejningsmoment (Nm), som er til din rådighed. Den fuldt elektriske MINI giver dig det fulde drejningsmoment, øjeblikkeligt. Hvor imod en benzinmotor er nødt til at opbygge et antal omdrejninger for at generere drejningsmoment og dirigere denne kraft gennem transmissionen, før den når hjulene.

EN ÆGTE MINI.

Den fuldt elektriske MINI er det originale ikon, nu med ny energi til morgendagens veje. Den drives af en 96-cellet, 32,6 kWh (bruttokapacitet) højspændings-batteripakke, der er monteret under gulvet, mellem forsæderne og under bagsæderne. Placeringen af batteriet her giver den fuldt elektriske MINI et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke kun forbedrer stabiliteten og håndteringen - men gør hjørner endnu sjovere.

ET GEAR. INTET GEARSKIFTE.

Selv med den elektriske MINI ikke brug for en kobling, og du kan accelerere med det samme - når som helst og ved enhver hastighed. Det drejer sig om at gøre tingene enkelt, og levere - 0-100 km/t på 7,5 sekunder - uden forsinkelse og ingen afbrydende gearskifte.

FUNKTIONER

  • STANDARD EQUIPMENT
Multifunction for steering wheel Connected Drive Services
Sports-leather steering wheel Remote Services
Performance Control Teleservices
Colour Line Carbon Black RTTI
Interor surface Black Chequered
Apple Car Play
Heat pump MINI Navigation
Akustic pedestrian warning Floor mats
MINI Driving modes Seat height adjustment
Rain sensor
AC charging
Automatic airconditioning DC charging
Speedometer with kilometer reading Warning triangle
On-Bord computer ISOFIX
LED fog lights Cruise control
LED Headlights DAB Tuner
Rear fog light eDrive Services
Legal e-Call Locking wheel bolts
Visual Boost Alarm
Digital Instrument Tire pressure indicator
White indicator lights Refrigerant
Cloth Double Stripe
Connected Navigation