Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI COOPER SE

Essential

Ved at tilføje udstyrsniveauet Essential gør du din MINI mere personlig og får alt det grundliggende, du ønsker i en bil, såsom komfortåbning, PDC bagerste parkeringshjælp, bakkamera, smart og stilfuldt lyssystem med velkomstlys, læselys og godt oplyste spejle i solafskærmningen, Connected Media med 8,8” berøringsskærm, tilsluttet navigation via MINI Connected med Real Time trafikinformation og meget mere.

MINI COOPER SE

Experience

Udstyrsniveauet Experience indeholder udstyr, som gør din MINI endnu mere sportslig og tiltalende. Du får alt udstyret fra “Essential” plus smarte tilføjelser som adaptive LED-lamper, parkeringshjælp, MINI Headup Display, Harmon Kardon-højttalere, MINI Navigation med MINI Connected og 8,8” skærm samt flere andre smarte og stilfulde funktioner.

MINI COOPER SE

Maximise

Med Maximise får du en MINI med en attitude som gør dig synlig og med en teknik, der indebærer at du kan opretholde kontakten med omverdenen under kørslen. Udover alt udstyret fra Essential og Experience, får du nu panorama glastag, et rigtig flot interiør i høj kvalitet med MINI Yours læderbeklædning, MINI Yours rat og andre gennemtænkte detaljer samt mulighed for et eksklusivt valg af lak og fælg såsom den nye smukke farve Enigmatic Black og 17" Roulette fælg.

Helt elektrisk. Helt MINI.

MINI COOPER SE.

Den fuldt elektriske MINI er fuldt ud den originale ikoniske MINI, men drevet til morgendagens veje. Den sammensmelter den legendariske go-kart-følelse, karakteristiske design og førsteklasses kvalitet med lokal emissionsfri kørsel. Den drives af en højspændingsbatteripakke med 96 celler, 32,6 kWh (bruttokapacitet), der er monteret under gulvet. Dette giver den et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke kun forbedrer stabilitet og håndtering - men gør det også sjovere end nogensinde at tage hvert sving.

Det er MINI på sit mest intense - og mest udviklede.

*Priserne gælder til 1.07.2021.

Charged with passion

Hjemmeopladning.

Få en introduktion til, hvordan du oplader din fuldt elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Hjemmeopladning.

Få en introduktion til, hvordan du oplader din fuldt elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Oplad den undervejs.

#ChargedWithPassion

Oplad den når du bremser.

Apple CarPlay.

MINI Connected.

GO ELECTRIC

SUPERCHARGED.

Ved trafiklys er det ikke kun hestekræfter (hk), der tæller, men det drejningsmoment (Nm), som er til din rådighed. Den helt elektriske MINI giver dig det fulde drejningsmoment, øjeblikkeligt. Hvor imod en benzinmotor er nødt til at opbygge et antal omdrejninger for at generere drejningsmoment og dirigere denne kraft gennem transmissionen, før den når hjulene.

EN ÆGTE MINI.

Den helt elektriske MINI er det originale ikon, nu med ny energi til morgendagens veje. Den drives af en 96-cellet, 32,6 kWh (bruttokapacitet) højspændings-batteripakke, der er monteret under gulvet, mellem forsæderne og under bagsæderne. Placeringen af batteriet her giver den helt elektriske MINI et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke kun forbedrer stabiliteten og håndteringen - men gør hjørner endnu sjovere.

Automatgear

ET GEAR. INTET GEARSKIFTE.

Selv med den elektriske MINI ikke brug for en kobling, og du kan accelerere med det samme - når som helst og ved enhver hastighed. Det drejer sig om at gøre tingene enkelt, og levere - 0-100 km/t på 7,3 sekunder - uden forsinkelse og ingen afbrydende gearskifte.

FREMHÆVEDE FEATURES

UIMODSTÅELIG VED DESIGN

Dynamiske linjer og en skarp, ren stil kombineres med den brede sporvidde og korte udhæng, som giver den fuldt elektriske MINI sin stramme atletiske tilstedeværelse. De karakteristiske forlygter suppleres perfekt med de nye iøjnefaldende sidebånd, der indeholder LED-indikatorer og det gule ’S’-logo.

De slående kontraster i Energetic Yellow giver din MINI en meget individuel fremtræden på vejen. Valgfri dørhåndtag, brændstofklap og andre nye designkontraster i slank Piano Black giver et endnu mere individuelt udseende. Og det innovative udvalg af de unikke 16”-17” alufælge afrunder alt med stil.

FUNKTIONER & Udstyr

Den helt elektriska MINI kommer med en mängd funktioner och utrustning. Allt för att leverera en upplevelse fylld av spänning.

Sportslæderrat REGNSENSOR
Sportssæder Klimaautomatik
Justerbare sæder LED Lygter
Colour Line Carbon Black Fartpilot med bremsefunktion
Black Chequered INTERIØR Multifunctional instrument display
Velourmåtter On-board computer
ISOFIX MINI DIVING MODES
Tygklädsel Double Stripe E-CALL
Radio MINI Visual Boost MINI CONNECTED SERVICES
16" Electric revolite spoke CONNECTED DRIVER SERVICES
Advarselstrekant med first-aid kit CONNECTED NAVIGATION
Alarm RTTI
Remote services TELESERVICES
Dæktryk monitor AC/DC OPLADNING
MINI Navigation APPLE CAR PLAY