Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Fuldt elektriske
MINI Cooper SE.

MINI Cooper SE kan for tiden ikke bestilles til nyproduktion. Kontakt venligst din nærmeste MINI-forhandler, eller besøg ONLINE STORE for at se nye og leveringsklare MINI Cooper SE, der er tilgængelige for køb.

MINI COOPER SE.

Helt elektrisk. Helt MINI.

Den fuldt elektriske MINI er fuldt ud den originale ikoniske MINI, men drevet til morgendagens veje. Den sammensmelter den legendariske go-kart-følelse, karakteristiske design og førsteklasses kvalitet med lokal emissionsfri kørsel. Den drives af en højspændingsbatteripakke med 96 celler, 32,6 kWh (bruttokapacitet), der er monteret under gulvet. Dette giver den et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke kun forbedrer stabilitet og håndtering - men gør det også sjovere end nogensinde at tage hvert sving.

MINI Cooper SE giver dig det fulde drejningsmoment, øjeblikkeligt. Så i det øjeblik der bliver grønt, og du trykker på gaspedalen, sparkes drejningsmomentet øjeblikkeligt ind for at levere spændende smidighed og forbløffende acceleration. Det er MINI på sit mest intense - og mest udviklede.

 • 230 km/oplading (WLTP)
 • 0 - 100 km/t på 7,3 s
 • 80% opladning på 35 minutter

HØJDEPUNKTER - DESIGN

 • MINI Cooper SE
 • RESOLUTE EDITION

IKONISK OG ELEKTRISK.

Den fuldt elektriske MINI er eftertrykkeligt MINI og bevarer den ikoniske æstetik med kontrasterende tag og spejle og karakteristiske brede forlygter. Frontgitteret er lukket for at optimere aerodynamikken, og de nye hjuldesign tilføjer et spændende futuristisk look.

MINI ENERGETIC YELLOW KONTRASTER.

Farveskemaet i enten Energetic Yellow eller Silver udviser en stil, der er unik sin egen. Mens de slående kontraster i “Energetic Yellow” og enestående brug af personlige mærker gør den helt umiskendelig.

OMGIVENDE LYS.

Utallige, fint integrerede lysstrimler og pletter skaber omgivende belysning, der virkelig sætter stemningen.

BAGKOFANGER.

Det nye design af den bageste kofanger ser geometrien udvidet til at give den en bredere, mere dynamisk holdning og imponerende tilstedeværelse på vejen. Det er udstyret med et slående Energetic Yellow 'E'-mærke for at give det en frisk og futuristisk karakter. De skiller sig ud, men subtilt, og er en stolt standardbærer for din foretrukne form for kraft.

LED BAGLYGTER.

Den fuldt elektriske MINIs LED baglygter er klare, lyse og energieffektive. Og det fremtrædende Union Jack-design giver en stilfuld hilsen fortiden, når du brøler ind i fremtiden.

FORKOFANGER.

Den fuldt elektriske MINI fremviser stolt et dristigere, moderne kofangerdesign. Luftgardinerne, der er integreret i venstre og højre side, forbedrer aerodynamikken betydeligt og spiller således en væsentlig rolle i forbedringen af din MINIs brændstoføkonomi. Den er udstyret med en slående gul betoningsbjælke og 'MINI Electric'-emblem for at give den en frisk karakter. Det hele er forbløffende understøttet af de ikoniske, minimalistiske forlygteringe.

SIDEBÅNDSDESIGN.

Stilfuld på den ene side. Praktisk på den anden. Disse uimodståeligt iøjnefaldende og moderne sidebånd giver din MINI yderligere individualitet, mens LED-indikatorerne samtidig integreres. De har også Cooper SE i højglans sort med det gule 'S' logo og subtil krom linje kontrast.

TO-TONEDE POWER SPOKE FÆLGE.

Disse dristige alufælge, indringet af en klar lysegul cirkel, fuldender den fuldt elektriske MINIs slanke design. De asymmetriske eger giver den et unikt udseende, og de er aerodynamisk optimeret for at forbedre effektiviteten, mens du kører.

Bonnet Stripes i Resolute Bronze.

MINI Resolute Edition kommer i den fantastiske farve Rebel Green, Nanuq White eller Enigmatic Black. Farven fuldendes af Edition-specifikke Bonnet Stripes i Resolute Bronze, der giver bilen et unikt udseende.

SOFISTIKEREDE DESIGNDETALJER.

MINI Resolute Edition har et moderne stødfangerdesign. Ringene omkring for- og baglygterne, dørhåndtagene og sideluftindtagene er alle i farven Resolute Bronze, der giver bilen en individuel og dynamisk karakter.

TAG OG SIDESPEJLSKAPPER I PEPPER WHITE.

Tag og sidespejlskapper i Pepper White eller Nanuq White skaber sammen med lakfarven en flot farvekombination, som leder tankerne hen på MINIs sportslige arv og tradition. Det sorte alternativ, der fås som tilvalg, er præcist lige så ikonisk.

UFORLIGNELIG STYLING I PIANO BLACK.

De unikke detaljer som fx afgangsrøret, den indre kølergrillramme samt MINI-logoet på motorhjelmen og bagklappen er alle i den prægnante farve Piano Black. Det giver en følelse af magi og poleret elegance.

EN STORSTILET ENTRÉ. HVER DAG.

Det er en oplevelse i sig selv at sætte sig ind i en MINI Resolute Edition. Den har Edition-specifikke lister i fører- og passagersiden, og rattet bærer Edition-signaturen ”Resolute”.

EKSKLUSIVE SIDELUFTINDTAG.

Du genkender en MINI Resolute Edition, når du ser den – det skyldes blandt andet de eksklusive sideluftindtag med elementer i Resolute Bronze.

ELEGANT INSTRUMENTPANEL.

Det iøjnefaldende og moderne instrumentpanel viser, hvordan interiøret i din MINI både kan få dig til at se godt ud og føle dig godt tilpas.

LÆDERRAT.

Det ergonomiske læderrat har en tiltalende æstetik og en blød overflade, der giver dig et godt greb om rattet. Konfigurationen er selvsikker og sportslig, og betjening af telefoni, stemmestyring og volumen kræver blot et tryk på en knap.

STOF-/KUNSTLÆDERINDTRÆK I BLACK PEARL.

Den eksklusive kombination af stof- og kunstlæderindtræk i Black Pearl Light Chequered og de sorte detaljer passer utroligt godt sammen.

HØJDEPUNKTER - FUNKTIONER

SPECIFIKATIONER

 • Drivlinje og miljø

  Ydelse HK 184
  0-100 KM/T 7,3 s
  Elektrisk rækkevidde KM/opladning (WLTP) 226 - 231 
  Elforbrug KWH/100 KM (WLTP) 15,4 - 15,8
  CO2-udledning G/KM (WLTP)
  DC-OPLADNING MED 50 KW  0-80% ~ 35 MIN
  AC-OPLADNING MED 11 KW 0-80% ~ 2,5 T
     

  Værdierne refererer til standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperatur på 23°C samt efter forudgående kørsel. Desuden kan lade-tiderne afvige afhængig af lade-forhold og brugsadfærd.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat. Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

MERE OM AT KØRE ELEKTRISK

Læs gerne mere om elbiler eller uddyb din viden om opladning, rækkevidde og MINI CHARGING – sømløs opladning af din MINI.

NEM OPLADNING.

Ladedækslet er placeret samme sted som i benzinudgaven. Du kan både bruge offentlig AC-opladning og hurtige DC-opladere (med de forskellige kabler, som følger med bilen).

Opladning hjemme.

MINI Flexible Charger inkl. husholdningsstik.

MINI Flexible Charger er en mobil oplader, der kan bruges til enkeltopladning via en almindelig stikkontakt og har derefter en maksimal opladningskapacitet på 1,4 kW (6 A). Adaptere til opladning i andre stikkontakter fås som ekstraudstyr fra din MINI partner.

Offentlig opladning.

MINI Charging Card & ladekabel.

MINI Charging Card og ladekablet medfølger ved levering af bilen og giver adgang til det stadig voksende, offentlige ladenetværk for MINI Charging. Dermed kan du nemt finde og bruge offentlige ladestandere hos forskellige udbydere via navigationssystemet eller din smartphone – til fordelspriser. Læs mere på mini-charging.com

SUPERCHARGED.

Ved trafiklys er det ikke kun hestekræfter (hk), der tæller, men det drejningsmoment (Nm), som er til rådighed. Den helt elektriske MINI giver dig det fulde drejningsmoment, øjeblikkeligt. Hvorimod en benzinmotor er nødt til at opbygge motorkraft for at generere drejningsmomentet og dirigere denne kraft gennem transmissionen til hjulene.

230 KM RÆKKEVIDDE.

Ifølge WLTP (Worldwide Light Vehicles Test Procedure) er rækkevidden af MINIs elbil MINI Cooper SE 230 kilometer.

Charged with passion

Hjemmeopladning.

Få en introduktion til, hvordan du oplader din fuldt elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Hjemmeopladning.

Få en introduktion til, hvordan du oplader din fuldt elektriske MINI.

#ChargedWithPassion

Oplad den undervejs.

#ChargedWithPassion

Oplad den når du bremser.

Apple CarPlay.

MINI Connected.