Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

MINI COUNTRYMAN.

MINI Countryman kan for tiden ikke bestilles til nyproduktion. Kontakt venligst din nærmeste MINI-forhandler, eller besøg ONLINE STORE for at se nye og leveringsklare MINI Countryman, der er tilgængelige for køb.

INSPIRERE TIL FLERE EVENTYR.

Den meget alsidige MINI Countryman har plads til fem personer, er mere komfortabel end nogensinde før og designet til at klare alt det, du møder under din køretur. Dens kraftfulde motorer klarer alt legende let - lige fra trekking downtown til udflugter i bjergene. Lev livet fuldt ud i den største, rummeligste og mest eventyrlystne MINI.

Oplev nye muligheder åbne sig – mentalt, på vejen og hvor nye eventyr tager dig hen. Hvor fører din din inspiration dig hen i dag?

HØJDEPUNKTER

MINI Cooper Hybrid – förarplats och ratt – brunt läder

INSPIRERENDE INDVENDIGT.

Den nye MINI Countryman er udstyret med utroligt mange intelligente detaljer, som gør din køretur sjovere end nogensinde før. Når du beslutter dig for en MINI, træffer du et bevidst valg. Tag et kig ind i kabinen – og bliv inspireret.

MINI Countryman – digital instrumentgruppe – instrumentvisning

MULTIFUNKTIONELT INSTRUMENTPANEL.

Vores nye MINI instrumentgruppe erstatter det traditionelle speedometer og fås som en del af MINI Connected Media-pakken eller et højere udstyrsniveau. Instrumentgruppen er en fryd for øjet med et slankt Black Panel-design, og den er anbragt lige i synsfeltet, hvor den giver føreren vigtige informationer i et markant, moderne display. Den 5,0” digitale skærm og visningerne i siden af denne giver oplysninger om hastighed, brændstofniveau, kilometerstand, temperatur og navigationsinstruktioner. Instrumentgruppen er en designmæssig skønhed, som er skræddersyet til at supplere MINIs kendetegn - nemlig HD-touchscreenen til højre herfor.

Ny MINI Countryman – rummelighed – kapacitet

OP TIL 1.390 LITER BAGAGERUMS-
VOLUMEN.

Hvad skal du pakke til din weekendtur? Den mest robuste, barske og smukke MINI vil altid tiltale mange. Den tilbyder altid masser af plads til alle – med fantastisk generøs benplads, loftshøjde og albueplads til dine bagsædepassagerer.

New MINI Countryman – frontgrill – stötfångare

NYDESIGNET KØLERGRILL.

Din MINI Countrymans fantastiske fremtoning er forskønnet yderligere med det nye, optimerede design af kølergrill og stødfanger. Kølergrillen fås i krom eller den nye Piano Black (ekstraudstyr) og er forsynet med en dristig, iøjnefaldende pynteliste.

MINI Countryman F60 – bakre stötfångare – design

NYT DESIGN AF BAGESTE STØDFANGER.

Den nye MINI Countrymans fantastiske udtryk er blevet forskønnet endnu mere ved hjælp af dens nye, optimerede stødfanger bagpå. Optimeret med et dristigt, markant omrids, der stråler i karrosserifarven, tilføjer den mere balance til formen og bidrager til MINIs aerodynamiske design. Dette suppleres på perfekt vis af bagdiffusoren, som fremhæver det kraftfulde, sporty look.

SIKKER MINI.

Den nye MINI Countryman har allerede fået højeste karakter, fem stjerner, i crashtest af det europæiske sikkerhedsinstitut Euro NCAP. Nu har det amerikanske sikkerhedsinstitut Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) også givet MINI Countryman højeste karakter i sikkerhed. Den nye MINI Countryman har blandt andet tilvalget kollisionsadvarsel med nødbremsefunktion.

MINI Countryman F60 – skærme i cockpittet – opkoblingsmuligheder og infotainment i bilen

MINI CONNECTED.

MINI Connected tilbyder dig den nyeste form for konnektivitet i din MINI med et stort udvalg af intelligente tjenester og apps. Nyd godt af bekvem modtagelse af Time to Leave-notifikationer og Concierge-tjenester døgnet rundt. MINI Connected er udstyret med Natural Language Understanding, så du kan interagere med din MINI på samme måde, som du snakker med en god ven. MINI Connected tilbyder dig også mange forskellige former for navigation, kommunikation og afspilning af musik – alt sammen med en fantastisk visning og intelligent, håndfri stemmestyring. Der tilbydes to pakker. Find den, der passer dig bedst.

MINI Countryman Plug-In Hybrid.

FOR DIG, DER VIL KØRE ELEKTRISK.

MINI Countryman kan også vælges som MINI Countryman Plug In-Hybrid med tre udstyrsniveauer:

 • Essential - udstyret med det mest nødvendige.
 • Maximise - alt det nødvendige, og lidt mere.
 • Untamed Edition - fuldt udstyret med en eksklusiv premium-følelse.

Funktioner

 • Ydeevne
 • Tekniske detaljer
 • Sikkerhed
 • Tilbehør
Ny MINI Countryman – TwinPower – turbomotorer

TWINPOWER-TURBOMOTORER

En unik kombination af innovativ teknik, førsteklasses materialer og en intelligent letvægtskonstruktion sikrer silkeblød og kraftfuld performance og drejningsmoment i MINIs 3- og 4-cylindrede TwinPower-turbomotorer. Selv i det lave omdrejningsområde får du glæde af større pålidelighed og respons. De er så hurtigt ude af startblokken, at du også når op på 100 km/t på kun 5,1 sekunder i den nye MINI John Cooper Works Countryman.

OTTETRINS AUTOMATGEAR.

Den otte-trins Steptronic automatiske kasse i MINI Countryman er sjælden i klassen. Kan skiftes med skovle som i en formel 1-bil.

MINI F60 – kørselstilstande – brændstofbesparelse

EN, TO, TRE KØREINDSTILLINGER.

Med et enkelt tryk på skiftekontakten får du glæde af en helt anden type køreegenskaber og respons, som passer til dit humør. SPORT-funktionen øger responsen fra styretøj og speeder for en mere dynamisk oplevelse. GREEN-funktionen hjælper dig med at opnå maksimal brændstofeffektivitet, mens du cruiser afslappet afsted. Og MID giver dig en behagelig kørsel.

Affjedring giver dig styringen.

Styrefunktioner i verdensklasse takket være MacPherson-forophæng og finjusteret bageste fjederophæng.

MINI F60 – set bagfra – Easy Opener

EASY OPENER.

Har du hænderne fulde, når du har brug for at åbne bagklappen? Bare brug fødderne. Takket være Comfort Access- og Easy Opener-funktionen (ekstraudstyr) i forbindelse med den automatiske betjening af bagklappen kan du åbne bagklappen på din MINI Countryman med en hurtig, målrettet fodbevægelse under den bageste stødfanger.

Den nye MINI Countryman – elektrisk sædejustering – hukommelsesfunktion

ELEKTRISK SÆDEJUSTERING MED HUKOMMELSE.

De elektrisk justerbare sæder kan indstilles individuelt og tilbyder komfortabel lændestøtte, så man opnår fremragende siddekomfort og ankommer afslappet og frisk. Man kan tilmed gemme to forskellige, individuelle konfigurationer med hukommelsesfunktionen (ekstraudstyr). Desuden kan du glæde dig over en sund, ortopædisk korrekt siddestilling, som reducerer belastningen af dine rygmuskler – en funktion, som helt sikkert vil sætte stor pris på under lange køreture.

OPHØJET.

Perfekt udsigt. MINI Countrymans hævede sæder giver dig en høj siddeposition og perfekt synlighed og oversigt over både trafikanter og terræn.

MINI COUNTRYMAN F60 – picnic-sæde – udtrækkeligt sæde

MINI PICNICBÆNK.

Underhold med stil på det komfortable picnic-sæde til to personer. Det bløde 2-personers sæde er udstyret med en kant til beskyttelse mod snavs fra stødfangeren, så du undgår at få snavset tøj, mens du sidder på sædet og nyder en pause fra dit strejftog gennem landskabet. Det fastgøres med knapper under det variable bagagerumsgulv og er nemt at opbevare. Du skal blot placere det på kanten af bagagerummet, hvorefter der er klar til servering.

OP TIL 1.390 LITER BAGAGERUMS-
VOLUMEN.

Hvad skal du pakke til din weekendtur? Den mest robuste, barske og smukke MINI vil altid tiltale mange. Den tilbyder altid masser af plads til alle – med fantastisk generøs benplads, loftshøjde og albueplads til dine bagsædepassagerer.

ELEKTRISK SÆDEJUSTERING MED HUKOMMELSE.

De elektrisk justerbare sæder kan indstilles individuelt og tilbyder komfortabel lændestøtte, så man opnår fremragende siddekomfort og ankommer afslappet og frisk. Man kan tilmed gemme to forskellige, individuelle konfigurationer med hukommelsesfunktionen (ekstraudstyr). Desuden kan du glæde dig over en sund, ortopædisk korrekt siddestilling, som reducerer belastningen af dine rygmuskler – en funktion, som helt sikkert vil sætte stor pris på under lange køreture.

FØRER-
ASSISTANCE.

Her er teknologien, der læser parkeringspladsen. Hvis sædet er stort nok, kontrolleres billedet automatisk, og du får klare kommandoer, når du skal gas og bremse, indtil bilen er på plads.

ELEKTRONISK PARKERINGS­BREMSE.

Kan du huske, hvornår du kunne køre i adskillige kilometer, før du indså, at håndbremsen var påført? Glem det. I den nye Countryman frigøres håndbremsen automatisk, når du begynder at køre.

MINI LOGO PROJEKTION.

Hver helt har en. MINI-logo-projektion, der spreder en lysstråle fra sidespejlet på førersiden, for at byde dig velkommen, når du træder ind i bilen.

SIKKERHED FØRST.

Den vigtigste ting i et MINI er dig. Derfor har vi udstyret det med sikkerhedssystemer, der reagerer på farlige situationer og advarer dig, før det endda har været ulykke eller kollision.

STOP. KØR.

Uanset om du er parkeret, starter ved en skråning eller kører i linje, kan du altid bruge den elektriske parkeringsbremse til at holde din MINI stille. Alt hvad du skal gøre er at trykke på knappen.

RUNFLAT DÆK.

Med MINIs punkteringsfrie dæk, behøver du ikke at stå, når du bliver punkteret. Den nyeste teknologis punkteringsfrie dæk giver dig mulighed for at fortsætte med at køre i hastigheder op til 80 km/t, så du kommer sikkert hjem. Dækets sider er forstærket og lavet af varmebestandig gummi, mens de specielle hjul forhindrer, at dækket løsner.

FØRER-
ASSISTANCE.

Bliv foran, takket være MINIs køreassistent-pakke. Advarsel om fremadrettet kollision forhindrer ulykker ved at advare dig, hvis din MINI nærmer sig det forrige køretøj med for høj hastighed. Systemet forbereder bremserne til hurtigere reaktion og kortere bremselængde. Med City Collision Mitigation kan systemet forudsige pludselige begivenheder i trafikken og bremse bilen automatisk.

OTTE AIRBAGS.

To forfra, to i siderne, to loftsmonterede og to knæ-airbags. Alle aflæser kraften i kollisionen og tilpasser sig for at beskytte dig og dine passagerer.

ADAPTIV FARTPILOT.

Fartpiloten i MINI Countryman justerer hastigheden i kurver og skråninger. Et indbygget kamera sikrer også, at afstanden til bilen foran ikke ændres.

DYNAMISK STABILITETS­KONTROL.

Systemet, der gør dig til en bedre driver ved at kontrollere motorkraften og aktivere bilens bremser, hvilket maksimerer drivgrebet for hvert hjul.

MINI ORIGINALDELE & TILBEHØR.

Udforsk det store udvalg af originaldele og tilbehør, som gør din MINI endnu mere individuel - fra eksklusive aluminiumsfælge og unikke udvendige detaljer til vores udvalg af cool stickers og striber. Med MINI originaltilbehør er mulighederne uendelige!

SPECIFIKATIONER

 • Kapacitet

    Cooper/Cooper S Cooper SE All4 Plug-In Hybrid
  Sæder 5 5
  Bagageplads 450-1390 L  405-1275 L
  Døre 5 5
  Brændstofkapacitet 51-61 L 36 L

   

 • Udvendige mål

    Cooper Cooper S Cooper SE All4 Plug-In Hybrid
  Egenvægt 1460 KG 1525 KG  1760 KG
  Bredde 1822 MM  1822 MM  1822 MM
  Højde 1557 MM 1557 MM 1559 MM
  Længde 4299 MM 4299 MM 4299 MM
  Akselafstand 2670 MM 2670 MM 2670 MM

   

 • Drivlinje og miljø

    Cooper Cooper S Cooper SE All4 Plug-In Hybrid John Cooper Works
  Antal cylindre 3 4 3 4
  Slagvolumen CM³ 1499  1998  1499  1998 
  Ydelse HK 136  178  220 306 
  Drejningsmoment NM 220   280  385  450 
  Brændstoftype Benzin Benzin  Benzin + El Benzin
  0 – 100 KM/T 10,1 s 7,3 s 6,8 s 5,1 s
  BRÆNDSTOFFORBRUG L/100KM (WLTP) 7,1 7,2 1,9 8,1
  CO 2-udledning G/KM (WLTP)
  161 162 44 186
  ELEKTRISK RÆKKEVIDDE KM/OPLADNING (WLTP)     50  
  ELFORBRUG KWH/100 KM (WLTP)     15,7  

   

  Værdierne gælder for standardmodellen med standardgearkasse. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med standardudstyr. De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din forhandler.

  Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er blandt andet baseret på bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

Opdag MINI Countryman

Inspirerende indvendigt.

Inspirerende indvendigt.

Barskt og smukt look.

Benzin eller hybrid?

Naviger med din MINI.

INSPIRERENDE INDVENDIGT

MINI Countryman er udstyret med utroligt mange intelligente detaljer, som gør din køretur sjovere end nogensinde før. Når du beslutter dig for en MINI, træffer du et bevidst valg. Tag et kig ind i kabinen – og bliv inspireret.

MINI Countryman – indtræk – lædersæder

EKSKLUSIVT LÆDERINDTRÆK.

I MINI Countryman har komforten førsteprioritet, idet interiøret byder på et fantastisk udvalg af materialer, eksklusive sæder i blødt, nopret læder og en følelse af velvære. Nu er selv det mest barske terræn en øvelse i komfort og stil.

MINI Countryman – farveudvalg

FARVEUDVALG.

Din MINI er et sandt stilikon, som er udstyret med markante, moderne interiørdetaljer. Farveudvalget omfatter overflader på dørpaneler og armlæn såvel som knæpolstringer under instrumentpanelet. Det giver dig en unik mulighed for at tilføre din MINI et personligt touch og skabe en medrivende visuel kontrastflade i kombination med næsten alle andre farver, du vælger til interiøret. De fås i disse iøjnefaldende nuancer: Hazy Grey, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black og den nye Shaded Silver.

STRÆK BENENE.

MINI Countryman er vores mest alsidige MINI til dato. Den rummelige kabine med et luksuriøst præg er plads til fem voksne. Benrummet er vokset således, at selv den længste passager nu komfortabelt kan strække benene på lange rejser.

MINI Countryman – visning i instrumentpanel – head-up display

MINI HEAD-UP DISPLAY.

Det kræver blot et enkelt tryk på en knap i din MINIs centrale instrumentpanel for at få dette display til at komme til syne i instrumentpanelet direkte i synsfeltet. Du kan se bilens hastighed, følge navigationsanvisninger, få oplysninger om underholdning - samt advarselsmeldinger - uden overhovedet at fjerne blikket fra vejen. Det gennemsigtige display er også nemt at aflæse i direkte sollys. Den viste information, højde, rotation og lysstyrkeniveau kan alt sammen justeres via menuen.

MINI Countryman – taghimmel – loft

TAGHIMMEL.

Taghimlen i antracit skaber en harmonisk atmosfære i kabinen i enhver MINI. Og solskærmene, kabinettet til kabinelyset, fartgreb bagi og A-, B- samt C-stolperne er også udført i antracit.

HVOR STYRKE MØDER STIL

Ved at blande et markant, barskt og smukt look samt maskuline proportioner med eventyrlyst har vi skabt en allrounder, der boltrer sig hjemmevant i både moderne bymiljøer og på landeveje. Den fås i 9 forskellige farver og skiller sig ud med et udvalg af 4 attraktive kontrastfarver til taget.

MINI F60 – baglygter – Union Jack

UNION JACK BAGLYGTER.

Ligesom MINI er Union Jack uafhængig af tiden og bygger på en lang og rig historie. Disse iøjnefaldende LED-baglygter er genfortolket til moderne kørsel som en hilsen til vores rødder og er udformet som et todelt LED-Union Jack-flag elegant indrammet i Piano Black.

MINI Countryman F60 – Piano Black – designdetaljer

NYE DESIGNDETALJER I PIANO BLACK.

Elegante designdetaljer i Piano Black med højglans tilføjer stil og karisma til listerne omkring for- og baglygter, dørhåndtag og den nye kølergrill på din MINI Countryman. Denne klassiske finish fremhæver dristigt din MINIs ikoniske look og stil. Det stilfulde MINI Countryman emblem i Piano Black på bagklappen tilfører din bil et unikt, personligt touch. Effekten kan øges endnu mere i kombination med andre sorte eksteriørdele – såsom et sort tag, sorte sidespejlskapper, fælge eller striber på motorhjelmen. (Cooper S-modeller er også udstyret med sidebånd indrammet i Piano Black.)

Ny MINI Countryman – adaptive forlygter – matrix-teknologi

ADAPTIVE LED-FORLYGTER.

Disse innovative LED-forlygter tilfører din MINI et markant nyt design og gør den mere sikker – med brillante resultater. De sikrer optimalt lys under kørselsforhold med svagt lys og belysning af sideveje, når du drejer – så du ser dele af vejen, som du måske ellers ville have overset. Hvis din MINIs frontkamera registrerer modkørende køretøjer, deaktiverer den automatiske nedblændingsfunktion matrix-segmenterne i fjernlyset, så andre trafikanter ikke blændes.

MINI SUV – ALL4 optik – udvendig stylingpakke

UDVENDIG STYLINGPAKKE TIL MINI ALL4.

Forøg offroad-faktoren, og understreg din MINI Countrymans barske, eventyrlystne natur. Med den udvendige MINI ALL4 optikpakke (ekstraudstyr) får du andre stødfangere for og bag med dekorative detaljer og beskyttelsesskjold i mat aluminium-look.

Ny MINI Countryman – set fra siden – design og nye farver

ROBUST DESIGN I SAGE GREEN.

Den nye MINI Countryman kombinerer markant MINI stil med det gå-på-mod, en karismatisk SUV-model besidder. Med sine proportioner og frygtløse eventyrlyst er den en ægte allrounder. Og den fås i 9 forskellige farver, herunder to nye, spændende nuancer - Sage Green, der forbindes med visdom og vitalitet samt den markante, eksklusive White Silver.

MINI Countryman F60 – tagskinner – snowboard og surfboards

TAGSKINNER.

Disse alsidige tagskinner (ekstraudstyr) giver mulighed for montering af fuldt integrerede, multifunktionelle transportsystemer - såsom tagbøjler, tagboks eller en snowboard-holder. De har en tredimensionelt design, som fremhæver din MINIs terrængående karakter, og supplerer udstyrslinjer og styling til din MINI. Tagskinnerne fås i Silver og Piano Black med matchende fastgørelser til sidelister.

MINI Countryman F60 – sidebånd – night jack

MINI-SIDEBÅND I NIGHT JACK.

MINI-sidebånd med det traditionelle Union Jack-design i gråt er et markant designmæssigt højdepunkt, som tilfører bilen et ekstra strejf af individualitet. De passer optimalt til MINI sidepanelerne, og supplerer bilens kraftfulde, dynamiske look perfekt.

MINI F60 – Sidespejlskapper – Night Jack

MINI SIDESPEJLSKAPPER I NIGHT JACK.

En hyldest til traditionen. MINI sidespejlskapper i Night Jack fremhæver det britiske flag på en stilfuld måde. Montér dem blot i stedet for de standardmonterede sidespejlskapper og få et lille kick, hver gang du ser på dem. Med deres individuelle, eksklusive design bliver beundrende blikke en selvfølge.