Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

Nye MINI Countryman Plug-In Hybrid.

Experience fra 370 615 kr.

DRØM STORT.

Den nye MINI Countryman Plug-in Hybrid udnytter elkraft til at skabe en medrivende, men alligevel bæredygtig køreoplevelse. Med sit gennemtænkte design og grundige konstruktion udfordrer den alt det, du troede, du vidste om hybridkørsel. Modellen rammer den perfekte balance mellem power og effektivitet, og du får fordelene ved begge drivformer.

ALL4 Firehjulstræk | AUT | Navigation | 220 hp | 0-100 km/h: 6.8 s | 50 km elektrisk rækkevidde (WLTP)

Opret din MINI Countryman Plug-In Hybrid

Vælg din udstyrsniveau og opret en MINI der fører dig hen, hvor du vil hen.

Experience

Fra 370 615 kr

Udstyret med det mest nødvendige.

Valg af indhold:

 • 18” fælge
 • Førerassistent m. vejstribealarm
 • Parkeringshjælp bag
 • Bakkamera
 • Rat varme
 • Fartpilot
 • Komfortadgang
 • 8,8” berøringsskærm
 • Navigation med RTTI (trafikinfo i realtid)
 • Automatisk opdatering af kort via luften
 • Apple Car Play forberedelse

Motorer

Cooper SE Hybrid
 • Kraft

  220 hp

 • CO2 WLTP

  40 g/km

Maximise

Fra 481 446 kr

Fuldt udstyret med en eksklusiv premium-følelse.

Valg af indhold:

 • Alt fra Experience
 • 19” fælge
 • Parkeringsassistent
 • Adaptiv fartpilot
 • MINI Yours læder
 • Head-Up Display
 • Trådløs opladning

Motorer

Cooper SE Hybrid
 • Kraft

  220 hp

 • CO2 WLTP

  40 g/km

HØJDEPUNKTER

MINI Ccountryman hybrid– batteriopladning – sådan oplader du bilen

OP TIL 50 KILOMETER.

Den nyeste generation af batterier i den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid-modelserie har en øget kapacitet til 10,0 kWh – hvilket gør, at du kan køre op til 50 kilometer ved ren eldrift. Det betyder, at du kan reducere dine daglige driftsomkostninger. Og den perfekte allrounder til kørsel i by og på land giver dig den fuldt elektriske valgmulighed - hvilket betyder, at du kan drage fordel af emissionsfri mobilitet lokalt.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – plug-in hybrid kørsel – benzin- og eldrift

FIREHJULSTRÆK. OVERALT.

Når du er færdig med din weekendshopping, kan du frit vælge at køre ud i det kuperede terræn eller ud til kysten - takket være den kraftfulde plug-in hybrid-motor. Med sit elektriske All4-firehjulstræk er bilen lige så meget på hjemmebane i byen som på bjergveje. Og med en samlet rækkevidde på op til 500 kilometer er der desuden ingen grænser for, hvor du kan køre hen.

MINI Cooper Hybrid – cockpit og rat – brunt læder

INSPIRERENDE INDVENDIGT.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid er udstyret med utroligt mange intelligente detaljer, som gør din køretur sjovere end nogensinde før. Når du beslutter dig for en MINI, træffer du et bevidst valg. Tag et kig ind i kabinen – og bliv inspireret.

MINI Countryman plug-in hybrid – digital instrumentgruppe – instrumentvisning

MULTIFUNKTIONELT INSTRUMENTPANEL.

Vores nye MINI instrumentgruppe erstatter det traditionelle speedometer og fås som en del af MINI Connected Media-pakken eller et højere udstyrsniveau. Instrumentgruppen er en fryd for øjet med et slankt Black Panel-design, og den er anbragt lige i synsfeltet, hvor den giver føreren vigtige informationer i et markant, moderne display. Den krystalklare 5,0” digitale skærm og visningerne i siden af denne giver oplysninger om hastighed, brændstofniveau, kilometerstand, temperatur og navigationsinstruktioner. Instrumentgruppen er en designmæssig skønhed, som er skræddersyet til at supplere MINIs kendetegn - nemlig HD-touchscreenen til højre herfor.

MINI Countryman hybrid – kølergrill – design

NYDESIGNET KØLERGRILL.

Din MINI Countryman Plug In-Hybrid-models fantastiske fremtoning er forskønnet yderligere med det nye, optimerede design af kølergrill og stødfanger. Kølergrillen fås i krom eller den nye Piano Black (ekstraudstyr) og er forsynet med en dristig, iøjnefaldende pynteliste.

MINI Countryman PHEV – bageste stødfanger –  design

NYT DESIGN AF BAGESTE STØDFANGER.

MINI Countryman Plug-In Hybrid-modellens fantastiske udtryk er blevet forskønnet endnu mere ved hjælp af dens nye, optimerede stødfanger bagpå. Optimeret med et dristigt, markant omrids, der stråler i karrosserifarven, tilføjer den mere balance til formen og bidrager til MINIs aerodynamiske design. Dette suppleres på perfekt vis af bagdiffusoren, som fremhæver det kraftfulde, sporty look.

SIKKER MINI.

Den nye MINI Countryman har allerede fået højeste karakter, fem stjerner, i crashtest af det europæiske sikkerhedsinstitut Euro NCAP. Nu har det amerikanske sikkerhedsinstitut Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) også givet MINI Countryman højeste karakter i sikkerhed. Den nye MINI Countryman har blandt andet tilvalget kollisionsadvarsel med nødbremsefunktion.

MINI CONNECTED.

MINI Connected tilbyder dig den nyeste form for konnektivitet i din MINI med et stort udvalg af intelligente tjenester og apps. Den tilbyder dig også mange forskellige former for navigation, kommunikation og afspilning af musik – alt sammen med en fantastisk visning og intelligent, håndfri stemmestyring. Der tilbydes to pakker. Find den, der passer dig bedst.

Opdag MINI Countryman Plug-In Hybrid

Nye MINI Countryman Plug-In Hybrid.

 

Nye MINI Countryman Plug-In Hybrid.

 

Roominess.

MINI Driving Modes.

Performance.

Opladning.

OPLADNING.

EKSTRA KRAFT. ENKEL OPLADNING.

Elmotoren i MINI Countryman Plug-In Hybrid kører på et hightech litium-ion batteri, der udmærker sig ved sin høje power og lange holdbarhed. Og så er den nem at oplade. Du åbner blot dækslet til venstre for fordøren i førersiden og tilslutter ladekablet til ladestikket. Et LED-lys på ladeporten fortæller dig, hvor meget batteriet er ladet op.

OPLADNING DERHJEMME.

Oplad din MINI, mens du sover, og når strømmen samtidig er billigst. Opladningstiden er typisk mellem to og otte timer, alt afhængigt af hvor meget power der er tilbage på batteriet.

OPLADNING PÅ FARTEN.

I alle større danske byer findes der offentlige ladestandere, hvor du kan lade din MINI op, mens du er på farten – du tilslutter blot dit MINI ladekabel til standeren.

FUNKTIONER

 • KØREINDSTILLINGER
 • TEKNISKE DETALJER
 • TILBEHØR

AUTO eDRIVE.

I Auto eDrive skifter MINIens intelligente software automatisk mellem brug af el og benzin – alt afhængigt af hastighed, accelerationsbehov, og hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Hvis batteriet er 7 % opladet eller mere, kan du køre 100 % på el uden CO2-udslip. Får du behov for ekstra kraft eller acceleration, starter benzinmotoren automatisk og supplerer elmotoren. Falder batteriniveauet til under 7 %, kan du stadig køre helt op til 88 km/t. på ren el – så længe du vel at mærke ikke trykker alt for hårdt på speederen. Og skulle det alligevel ske, at du får lyst til at give den lidt ekstra gas, slår benzinmotoren automatisk til med mere power, indtil accelerationen aftager, og du igen med fordel kan køre på ren el.

MAX eDRIVE.

I Max eDrive kan du køre, som du vil, uden at forbrænde en eneste dråbe benzin. I denne køreindstilling starter forbrændingsmotoren først, hvis du træder speederen helt i bund.

SAVE BATTERY.

Vælg Save Battery, når du ønsker at spare på strømmen. Save Battery er den optimale køreindstilling, når batteriniveauet er lavt, eller hvis du ønsker at gemme strømmen til senere. I Save Battery-mode genoplader benzinmotoren batteriet, mens du kører, eller sørger for, at batteriet hele tiden er 90 % opladet. Så kan du uden problemer skifte tilbage til elmotoren, når du atter kører i byen.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – bagagerumskapacitet – bagagerum

STOR BAGAGERUMS-
KAPACITET.

MINI Countryman er konstrueret til at klare alle typer køreture i by og på land. Bilens bagsæde kan fældes ned, så man opnår ekstra bagagerumsplads eller benplads og hurtigt og nemt kan anvende bagagerumskapaciteten på op til 1.275 liter til at medbringe forsyninger til alle former for eventyr.

MINI F60 hybrid – interiør – sæder

VARIABLE SÆDER.

Den generøse bagagerumskapacitet giver dig masser af plads til dine planer. Og med bagsædet fældet ned i 40/20/40-konfiguration, kan den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid rumme last, som er lang, høj, bred eller uhåndtérbar.

MINI countryman phev– hög sittposition – ställbar sitthöjd

HÆVET SIDDEPOSITION.

De elektrisk justerbare sæder kan indstilles individuelt og tilbyder komfortabel lændestøtte, så man opnår fremragende siddekomfort og ankommer afslappet og frisk. Man kan tilmed gemme to forskellige, individuelle konfigurationer med hukommelsesfunktionen (ekstraudstyr). Desuden kan du glæde dig over en sund, ortopædisk korrekt siddestilling, som reducerer belastningen af dine rygmuskler – en funktion, som helt sikkert vil sætte stor pris på under lange køreture.

MINI F60 Hybrid – set bagfra – Easy Opener

EASY OPENER.

Har du hænderne fulde, når du har brug for at åbne bagklappen? Bare brug fødderne. Takket være Comfort Access- og Easy Opener-funktionen (ekstraudstyr) i forbindelse med den automatiske betjening af bagklappen kan du åbne bagklappen på din MINI Countryman Plug-In Hybrid med en hurtig, målrettet fodbevægelse under den bageste stødfanger.

MINI Countryman PHEV – bagagerumsnet – opbevaring

BAGAGERUMSNET.

En intelligent, ofte undervurderet ide. Bagagerumsnettet tilbyder pålidelig beskyttelse af alle former for bagage, som kræver ekstra stabilitet og støtte. Dette sorte net kan fastgøres til fastgørelsespunkterne i bagagerummet. Lad intet slippe gennem nettet.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – picnic-sæde – bord

MINI PICNIC-SÆDE.

Underhold med stil på det komfortable picnic-sæde til to personer. Det bløde 2-personers sæde er udstyret med en kant til beskyttelse mod snavs fra stødfangeren, så du undgår at få snavset tøj, mens du sidder på sædet og nyder en pause fra dit strejftog gennem landskabet. Det fastgøres med knapper under det variable bagagerumsgulv og er nemt at opbevare. Du skal blot placere det på kanten af bagagerummet, hvorefter der er klar til servering. God fornøjelse.

mini countryman phev – originaldele – tilbehør

MINI ORIGINALDELE & TILBEHØR.

Udforsk det store udvalg af originaldele og tilbehør, som gør din MINI endnu mere individuel - fra eksklusive aluminiumsfælge og unikke udvendige detaljer til vores udvalg af cool stickers og striber. Med MINI originaltilbehør er mulighederne uendelige.

INSPIRERENDE INDVENDIGT.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid er udstyret med utroligt mange intelligente detaljer, som gør din køretur sjovere end nogensinde før. Når du beslutter dig for en MINI, træffer du et bevidst valg. Tag et kig ind i kabinen – og bliv inspireret.

MINI F60 hybrid – indtræk – lædersæder

EKSKLUSIVT LÆDERINDTRÆK.

I MINI Countryman Plug-In Hybrid har komforten førsteprioritet, idet interiøret byder på et fantastisk udvalg af materialer, eksklusive sæder i blødt, nopret læder og en følelse af velvære. Nu er selv det mest barske terræn en øvelse i komfort og stil.

MINI Countryman hybrid – farveudvalg – instrumentpanel, dørkanter, detaljestriber

FARVEUDVALG.

Din MINI er et sandt stilikon, som er udstyret med markante, moderne interiørdetaljer. Farveudvalget omfatter overflader på dørpaneler og armlæn såvel som knæpolstringer under instrumentpanelet. Det giver dig en unik mulighed for at tilføre din MINI et personligt touch og skabe en medrivende visuel kontrastflade i kombination med næsten alle andre farver, du vælger til interiøret. De fås i disse iøjnefaldende nuancer: Hazy Grey, Piano Black, Piano Black illuminated, JCW Piano Black og den nye Shaded Silver.

MINI Hybrid – visning i instrumentpanel – head-up display

MINI HEAD-UP DISPLAY.

Det kræver blot et enkelt tryk på en knap i din MINIs centrale instrumentpanel for at få dette display til at komme til syne i instrumentpanelet direkte i synsfeltet. Du kan se bilens hastighed, følge navigationsanvisninger, få oplysninger om underholdning - samt advarselsmeldinger - uden overhovedet at fjerne blikket fra vejen. Det gennemsigtige display er også nemt at aflæse i direkte sollys. Den viste information, højde, rotation og lysstyrkeniveau kan alt sammen justeres via menuen.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – taghimmel – loft

TAGHIMMEL.

Taghimlen i antracit skaber en harmonisk atmosfære i kabinen i enhver MINI. Og solskærmene, kabinettet til kabinelyset, de to fartgreb bagi og A-, B- samt C-stolperne er også udført i antracit.

HVOR STYRKE MØDER STIL.

Ved at blande et markant, barskt og smukt look samt maskuline proportioner med eventyrlyst har vi skabt en allrounder, der boltrer sig hjemmevant i både moderne bymiljøer og på landeveje. Den fås i 9 forskellige farver og skiller sig ud med diskrete elektriske detaljer.

MINI F60 hybrid – baglygter – Union Jack

UNION JACK BAGLYGTER.

Ligesom MINI er Union Jack uafhængig af tiden og bygger på en lang og rig historie. Disse iøjnefaldende LED-baglygter er genfortolket til moderne kørsel som en hilsen til vores rødder og er udformet som et todelt LED-Union Jack-flag omgivet af en ramme i Piano Black.

MINI PHEV – sidebånd – gul ladeport

SIDEBÅND OG LADEPORT.

Disse iøjnefaldende sidebånd gør din MINIs eksteriør endnu mere elegant og unikt. Bag klappen på sidebåndet i venstre side sidder ladestikket, som lyser op ved tilslutning til strømforsyningen. En LED-lysring på ladeporten lyser og angiver de forskellige faser af ladeprocessen.

MINI Countryman PHEV – bageste stødfanger –  design

NYT DESIGN AF BAGESTE STØDFANGER.

MINI Countryman Plug-In Hybrid-modellens fantastiske udtryk er blevet forskønnet endnu mere ved hjælp af dens nye, optimerede stødfanger bagpå. Optimeret med et dristigt, markant omrids, der stråler i karrosserifarven, tilføjer den mere balance til formen og bidrager til MINIs aerodynamiske design. Dette suppleres på perfekt vis af bagdiffusoren, som fremhæver det kraftfulde, sporty look.

MINI Cooper hybrid – LED-baglygter – adaptive lygter

ADAPTIVE LED-FORLYGTER.

LED-forlygternes innovative, nye design (standardmontering på den nye MINI Countryman) gør din MINI mere personlig og øger sikkerheden. Du kan også udstyre din MINI med de nye, adaptive LED-forlygter (ekstraudstyr) med matrix-funktion. De sikrer optimalt lys under kørselsforhold med svagt lys og belysning af sideveje (lateralt), når du drejer. Så du ser dele af vejen, som du måske ellers ville have overset. Hvis din MINIs frontkamera registrerer modkørende køretøjer, deaktiverer den automatiske nedblændingsfunktion matrix-segmenterne i fjernlyset, så andre trafikanter ikke blændes.

MINI PHEV – ALL4 udvendig optik – pakke

UDVENDIG STYLINGPAKKE TIL MINI ALL4.

Forøg offroad-faktoren, og understreg din MINI Countrymans robuste, eventyrlystne natur Plug-In Hybrid. Med den udvendige MINI ALL4 optikpakke (ekstraudstyr) får du andre stødfangere for og bag med dekorative detaljer og beskyttelsesskjold i mat aluminium-look.

Specifikationer

 • Kapacitet

    Cooper SE All4 Plug-in Hybrid*
  Sæter 5
  Bagageplads 405-1.275 L
  Døre 5
  Brændstofkapacitet 36 L

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

 • Udvendige mål

    Cooper SE All4 Plug-in Hybrid*
  Egenvægt 1760 KG 
  Bredde 1822 MM
  Højde 1559 MM
  Længde 4299 MM
  Akselafstand 2670 MM

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

 • Drivaggregat og miljø

    Cooper SE All4 Plug-in Hybrid*
  Antal cylindre 3
  Slagvolumen 1499 CM³
  Kraft 220 HP 
  Drejningsmoment 220 + 165 = 385 NM 
  Brændstoftype BENZIN+EL
  0 – 100 KM/T 6,8
  BRÆNDSTOFFORBRUG l/100 km (WLTP)** 1,8 - 1,9
  CO 2 G/KM (WLTP)**
  39 - 44

  *Depending on the environmental conditions, a temporary peak of the combustion engine power is provided, which can be approx. 10% above the rated power. The duration of the peak performance increases with falling ambient temperature (approx. 5 s at + 25 °C, approx. 40 s at -20 °C).

  Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  **Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.mini.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.