Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser

Opdag elektrisk køreglæde med MINI.

BIG LOVE.

MINI ELECTRIC.

Med MINI Electric får du en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Den er pakket ind i MINIs ikoniske design og passer lige godt ind i byen såvel som på weekendens eventyr. Elektrificeringen af vores bilmodeller betyder ikke kun, at vi kan tage mere hensyn til miljøet og kommende generationer, men også at vi kan føje en ny dimension af køreglæde, innovation og funktion til vores MINI­filosofi. Se vores udvalg af elektriske biler og få yderligere oplysninger nedenfor.

HELT ELEKTRISKE MINI

Er du på udkig efter en original, ikonisk MINI, men med en drivlinje til morgendagens veje? Vores elbiler, helt elektriske MINI Cooper SE og helt elektriske MINI Cabrio, kombinerer den legendariske gokart-fornemmelse, det unikke design og premium-kvaliteten med emissionsfri kørsel.

NYHED.

MINI CABRIO ELECTRIC.

Fremtiden med bilkørsel på 100 % el er her. For at fejre 30-års-jubilæet for den succesfulde MINI Cabrio lancerer vi nu den første af sin slags – den fuldt elektriske MINI Cabrio.

HELT ELEKTRISK.

MINI COOPER SE.

Den helt elektriske MINI Cooper SE har alt det, du elsker ved MINI – og lidt til. Den kraftfulde og støjsvage elmotor giver med sine 184 hk en køreoplevelse, som bedst kan sammenlignes med en gokart. 

Vælg mellem forskellige udstyrspakker og en række forskellige tilvalgsmuligheder for at få netop den MINI Cooper SE, der passer til dig.

Den nye MINI ELECTRIC EDITIONS.

MINI Cooper SE Resolute Edition.

I den nye MINI Cooper SE Resolute Edition danner bilens interiør og udvendige design en skræddersyet premiumpakke.

Kabinen udstråler en eksklusivitet med sæder i Black Pearl-/Light Chequered-indtræk kombineret med sorte detaljer. Bilens udvendige design er udført harmonisk lak i Rebel Green, Nanuq White eller Enigmatic Black, der ledsages af elementer i eksklusiv Resolute Bronze.

MINI PLUG-IN HYBRID

Vores opladningshybrider, MINI Countryman Plug-In Hybrid, er ikke bare rummelige, men har også den smidighed, kraft og køreglæde, der er karakteristisk for MINI Electric. For mange rækker batteriets kapacitet til den daglige pendling, mens benzinmotoren tager over på de længere strækninger.

Opladningshybrid.

MINI Countryman Plug-In Hybrid.

Hvis du vælger MINI Countryman Plug-In Hybrid, med en elektrisk rækkevidde på op til 50 km, får du 220 hk, ALL4­firehjulstræk, automatgear og navigationssystem som standard.

Dertil kommer smarte, forbundne løsninger, og så har du en sjov og dynamisk bil, som passer til alle lejligheder.

Den nye MINI ELECTRIC EDITIONS.

MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Edition.

Det eksklusive design og produktegenskaberne i den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Edition fremhæver modellens robuste udseende og terrængående køreegenskaber.

Interiøret er domineret af naturinspirerede nuancer i grønt og blåt, og den eksklusive farve Highland Green på sæderne i MINI Yours Leather Lounge-varianten er kombineret med detaljer i Frozen Bluestone. Bilens udvendige design består af en finish i Monumentum Grey eller Nanuq White samt tagrælinger og sidespejlkapper i Piano Black. 

MERE OM AT KØRE ELEKTRISK

Læs gerne mere om elbiler og opladningshybrider. Eller uddyb din viden om opladningrækkevidde og MINI CHARGING – sømløs opladning af din MINI.

ELBILER OG OPLADNINGSHYBRIDER.

OPLADNING.

Det er nemt at oplade din elbil eller opladningshybrid via en ladeboks. Her er nogle forhold, du skal være opmærksom på for at maksimere effekten af opladningen.

Hvor langt kan man køre?

RÆKKEVIDDE.

Med nutidens kraftige batterier kan både elbilen og opladningshybriden køre langt på en enkelt opladning. Den nøjagtige længde, du kan køre, afhænger af forskellige faktorer. Læs nærmere om hvilke. 

TRÅDLØS OPLADNING.

MINI CHARGING.

MINI Charging giver dig adgang til et af verdens største offentlige ladenetværk. Du kan oplade din MINI ved flere end 200.000 forskellige ladepunkter verden over.