Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

MINI ELECTRIC.

CHARGED WITH PASSION.

FIND DIN ELEKTRISKE LIVSSTIL.

Den første fuldt elektriske MINI skriver et nyt kapitel i vores historie ved at kombinere MINIs innovationsånd, kreative pladsløsninger og ikonisk design. Den moderne æstetik blandet med aerodynamiske linjer med detaljer, som er MINIs særkende. Den er kæphøj og alligevel charmerende - hvilket gør den til det perfekte valg for ukonventionelle chauffører. Derudover findes bilen i tre forskellige udstyrsniveauer, der giver dig mulighed for at vælge mellem en masse forskellige måder at sætte dit personlige præg på din helt elektriske MINI indefra og ud.

 

Pris ESSENTIAL fra 264 900 dkr. 

Bilen vil være tilgængelig hos din forhandler i foråret 2020.

LÆS PRESSEMEDDELELSEN

EN MODERNE KLASSIKER, SOM FORANDRER ALT.

MINI har en historie, hvor der tænkes stort. At udfordre, og turde være anderledes. For det er vores overbevisning, at design kan ændre verden til det bedre. Derfor er det en selvfølge, at vi snart lancerer en køreoplevelse, der er helt elektrisk - og helt MINI.

Den nye MINI Cooper SE drager fordel af det tidløse MINI design fra vores ikoniske 3-dørs model, som sammen med den fuldelektriske motor skaber en køreoplevelse udover det sædvanlige - hurtig, lydløs, emissionsfri og sjov. Det er bare alt, hvad du elsker ved MINI og lidt til.

KØR HELT ELEKTRISK UDEN KOMPROMISER.

Vi har taget MINIs karakteristiske stil og gokart-lignende køreegenskaber og tilføjet en ekstra dimension - en helt elektrisk køreoplevelse. Den nye MINI Cooper SE er designet til et moderne byliv og passer perfekt til dig, der ikke nøjes med kompromiser. Udover sjov kørsel og tidløst design kan du også nyde, at du bidrager til et bedre byliv med mere stille veje og renere luft. Du kan også føle dig helt tryg ved, at du nemt kan oplade batteriet næsten hvor som helst - hjemme, på arbejdet eller mens du spiser en god middag i byen. En kompromisløs køreoplevelse, der er sjov på alle måder, simpelthen.