Mini logo

Gamle browsere.

Oplev internettet sikrere og hurtigere med den nye browser. Vi har optimeret MINI til morgendagens krav til tilgængelighed.
Læs mere her
Tip: Du surfer altid opdateret med din smartphone.

Opdater din browser
Bestil prøvetur

NY MINI FAMILIE.

Til efteråret starter produktionen af en ny generation af MINI. 

Med denne næste generation udvider vi vores udvalg af elektriske modeller, hvilket baner vejen for vores mål om at blive fuldt elektrisk i begyndelsen af ​​2030'erne.

Reservationer til den nye MINI Cooper og MINI Countryman kan foretages fra den 18. oktober 2023. Den fuldelektriske MINI Countryman vil være tilgængelig fra 2024.

Alle billeder og detaljer, der vises her, er foreløbige.

Ny MINI Cooper

klassiske funktioner.

Den nye generation af MINI Cooper i tredørs-format kommer i to elektriske udgaver. Begge versioner leverer de klassiske MINI egenskaber som gokart-følelsen og den kreative udnyttelse af pladsen.

Kabinen har fire sæder og et fleksibelt design. Bagagerummets volumen kan for eksempel udvides, hvis det er nødvendigt.

to elektriske versioner.

MINI Cooper E har en effekt på 135 kW og en batterikapacitet på 40,7 kWh. MINI Cooper SE har en effekt på 160 kW og en batterikapacitet på 54,2 kWh.

Modellernes elektriske rækkevidde er mellem 300 og 400 kilometer.

Ny MINI Countryman

For første gang nogensinde som ren elbil.

Den første generation af MINI Countryman kom til verden i 2010 og var en øjeblikkelig succes for MINI. Det var også MINI's første model med en længde på over fire meter. I 2017 fulgte anden generation, inklusive MINI's første plug-in-hybrid model. Nu fortsætter succeshistorien, når tredje generation begynder produktionen til efteråret.

Den nye MINI Countryman vil kunne fås med benzinmotor, og for første gang nogensinde udbydes den som en ren elbil.

Nye dimensioner.

I forhold til den forrige generation øges længden med 13 centimeter til 4.429 mm, og højden vokser med næsten 6 centimeter til 1.613 mm. Den helt nye MINI Countryman bliver dermed en rummelig eventyrer og hverdagskammerat med mere plads og komfort end tidligere.

To elektriske versioner.

Den nye generation kommer i to fuldelektriske versioner. Den forhjulstrukne MINI Countryman E med 140 kW/191 hk samt den firehjulstrukne MINI Countryman SE ALL4 med 230 kW/313 hk.

Begge modeller får en batterikapacitet på 64,7 kWh. Rækkevidden er i øjeblikket estimeret til omkring 450 km.

Fokus på miljøbevidsthed også i produktionen.

Med en ny generation går man også nye veje i forhold til brug af materialer. De støbte letmetalfælge består af op til 70 procent genanvendt aluminium. Overfladerne på instrumentbrættet, rattet, loftsbeklædningen, gulv og gulvmåtter er lavet af genbrugspolyester fra PET-flasker og tæpperester. Dette kvalitetsmæssige og farverige alternativ til traditionelle materialer reducerer CO2-udledningen i værdikæden med op til 85 procent.

DESIGNENS HØJDEPUNKTER

UDVALGTE DESIGNDETALJER I DEN NYE MINI FAMILIE.

Med den nye helt elektriske MINI Cooper og MINI Countryman får du simplicitet, tradition og teknologi i særklasse. I interiøret finder man minimalistiske detaljer som fx det toegede rat kombineret med klassiske elementer såsom houndstooth-ternede sæder og andre ikoniske mønstre. Er det tillokkende, eller er det tillokkende? Den centrale OLED-skærm med touchfunktion fungerer både som instrumentpanel og entertainmentsystem i ét. Med farveglade kontraster og forbedret aerodynamik har selv letmetalfælgene og det udvendige design fået opmærksomhed. Noget, der både kan ses og mærkes.

DIN PERSONLIGE DIGITALE ASSISTENT.

Spike – vores elskede assistent – har fået flere digitale opdateringer. Spike er der, når du har brug for det til at guide dig igennem vores nyeste betjeningskoncept og være ved din side på alle dine eventyr.